Träningsvärk!!

Jaha denna söndagen va kämpig. Bara att komma upp ur sängen, ojojoj... Anä så farligt är det inte, inte idag. Med stor sannorlikhet dyker muskelstelheten imon bitti.
Saken hör till det att igår (lördag) så hade vi "gamla " Råå Ifáre en liten träff som innehöll nästan 2 timmars försök till inomhus träning. Jaha då har man sprungit för första gången på 5 år eller nåt. hahah... Misstänkte efter ett tag att lungan hade slitit sej o vandrat upp till halstrakten.... Liiiiite jobbigt alltså men fantastiskt skojigt, men fick lite mersmak för det. Kanske man skulle..........?? eller inte, NÄR skulle man ha tid till det. Anlita en barnflicka kanske??? Eller så skiter man bara i det.. Iallfall, efter en skön varm dusch ( musklerna skrek av glädje ) så inväntade en välförtjänt tacobuffé hos Helene ( tack så mycket)...Bilen väntade utanför så de starka dryckerna fick de andra avnjuta... O de gjorde de med råge,hahaha... Men skojigt hade dom  o vi som höll oss till alkoholfria alternativ hade inte tråkigt vi heller. Tack för god underhållning Mika och Annika. Ni e banne mej inte kloka på en fläck...
Tråkigt med ditt knä Mika, hoppas de inte var allvarligt. ( troligtvis ledband som small )  Efter lite sång o musik så var de dags att ringa Wendel o de andra som vi hade för vana att ringa på våra fester. De är alltid uppskattat. Fast igår va de en person som inte alls uppskattade vår skönsång... Hmm va hette han nu... Hornic eller nåt.. 2 ggr fick telefonen damp o ringde upp han ..... Efter andra gången ringde han upp oss o sa vad han hade på sitt hjärta om vår sång kl 01 på natten.... Han var INTE nöjd kan jag bara säga..... Nåja vad gör man inte..... Skoj hade vi ju iaf, de e väl huvudsaken eller???? I vissa lägen är de bara tt bita ihopa..... Tack för en supertrevlig kväll tjejer, detta får vi göra om ( bara vänta på att träningsvärken ska släppa sen så.......)
Hejsan hoppsan
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0