Träningsläger i Bjärnum

Kom hem igår efter 4 dagar i "byn" som Gud glömde, nämligen Bjärnum. Inte så långt från Hässleholm.
Tar ca 1 timme o 15 minuter att komma dit. Mysig stuga med många sängplatser ,öppen spis o tennis bana. En sjö som låg ungefär 50 meter från stugan, synd att den va frusen bara..Ska lägga in lite bilder här sen när jag skrivit klart.  Kom upp på torsdagen vid 19 tiden, blev lite käk fixat. Hamburgare med bröd,namnam. Uppackning av kläder o bäddning av sängar följdes av lite info om resterande av helgen.  På fredagen kom våren med stormsteg, 19 grader o vi satt ute på verandan o solade o slappade lite, skönt. 2 träningar var planerade till fredagen. Svettigt värre för man hade ju underställ o vantar o hela baletten, kan säga att de va ganska mycket kläder som låg vid sidan av planen ju längre träningen pågick..

Lite lekar o annat skoj väntades när de båda träningarna var avklarade. Nice....

Lördagen började med frukost som föregående dag oxå bjöd på. Sen körde vi på guppiga vägar till Bjärnums konstgräs plan där vi höll till. Endast en träning på lördagen då tränaren hade bokat annan aktivitet åt oss på em.
Hem till stugan efter träningen, duschade o käkade lite... Vi fick på vår packningslista reda på att  vi skull eha badkläder med oss o tränaren försökte få i oss att vi skulle bada UTE, yeahhh right... Ända fram tills vi skulle åka så höll han fast vid att vi skulle ha tjocka kläder med oss så vi inte skulle frysa.. Men mej lurar man inte så lätt. Turen gick till ett badhus som jag tror låg i Hässleholm... En vatten rutchkana o ett par trampoliner fanns, samt en barnpool på 33 grader, JA TACK !! Tur de , där höll jag & Elliot till, sen blev de fler o fler som kom i...
På kvällen va ett restaurang besök inbokat på " Tre hammare " i Bjärnum... Jag kommer numera att kalla stället " tre  cola ". För när vi hade beställt dricka i vanlig ordning som sej bör på såna besök så kommer hon ut o säger att vi har tyvärr bara 4 cola kvar....VAAAAAAAAAAA????? Härlig famförhållning till gästerna när man bokat veckor i förtid... Nåja en Sprite fick chocka kroppen sen snodde jag Elliots halva Cola för han tillhörde bordet som fick beställa först. Grrr....
Massa lekar o aktiviteter väntade på kvällen.. Tävlingar o dyl gjorde att klockan sprang iväg. Plus
att ändring till sommar till gjorde sitt.

Söndagen innehöll en träning på fm o sen info o packning o städning av stugan....Vid 16 tiden bar de iväg hemåt...

Vill skänka ett STORT TACK till alla som var med o till dom som fick känna av att vi hade Elliot med sej.... Hoppas han inte varit till besvär.... 20 barnvakter är inte sååååå vanligt ändå alltså.... TACK !Tillfällig comeback???

Jag provar ett tag tillom de fastnar denna gången då ! Suget att blogga o berätta för omvärlden vad som händer o fötter i mitt liv har bara inte funnits där. Så jag har inte lagt ner någon energi att skriva något överhuvudtaget.

RSS 2.0